Rólunk

A Kezdetekben cégünk kizárólag konyhabútorok gyártásával foglalkozott. Az egyedi bútorok iránti egyre növekvő ígény miatt azonban a termelés gyorsan növekedett, és éreztük, hogy bővítenünk kell a termékpalettánkat. Így kezdtünk el fokozatosan iroda-, nappali-, hálószoba- és gardróbbútorokat is gyártani, amelyeket később szekrények és előszobabútorok gyártásával, valamint szállodák és kereskedelmi egységek különféle termékekkel való ellátásával egészítettünk ki. A termelés növelése érdekében új épületbe költöztünk, kibővítettük munkagép arzenálunkat, a legmodernebb rendelkezésünkre álló technológiákba fektetve. Azóta is folyamatosan frissítjük technológiánkat, biztosítva a termelékenységet és termékeink kiváló minőségét.

Küldetésünk: Az Erdfa a legmagasabb szinvonalat nyújtja ügyfelei számára, vállalva a felelősséget a zavartalan tervezési és gyártási folyamatokért. Termelékenységünk és hatékonyságunk révén teljesítjük a piaci igényeket, ösztönözve a folyamatban érintettek fejlődését.

Az 5 központi értékünk:
professzionalizmus
felelősségvállalás
kreativitás
együttműködés
folyamatos önfejlesztés
Vállalatunk folyamatosan fejlődik és bővül. A több mint 20 év során szoros partnerkapcsolatokat létesítettünk angol, francia, német és holland cégekkel, ezáltal nem csak a regionális, hanem a globális piac ígényeivel is tisztában vagyunk, és ennek teljesen mértékben igyekszünk is megfelelni.