Vendégeink

Oldalainkat 31 vendég böngészi
PDF Nyomtatás E-mail

 

Az Erdfa Company Kft. 1998-ban létesült.
A cég egyedi konyhabútor gyártásával kezdte tevékenységét. Ahogy nőtt a termelés, a cég újabb termékek gyártásával kezdett foglalkozni: iroda-, nappali-, hálószoba-, gardrób- bútorok.
A beruházások növekedésével az ingatlan piacon, megnőtt az igény az egyedi bútorok iránt. A kliensek igényeit figyelembe véve, a cég bővítette profilját: újabb belső berendezési termékeket is kezdett gyártani mint pld.: gardróbok, előszobák, tömörfa lépcsők, belső ajtók, stb. A cég legjobb reklámja a cég által elkészített bútor. Ez hozza a következő megrendelőt.
2006-tól a cég széria-bútor gyártásával is foglalkozik, éspedig kanapé alkatrészeket is gyárt.
A cég a legújabb technológiát alkalmazza a gyártásban, ennek elérése érdekében állandó beruházásokat végez. Ezáltal nő a munka hatékonysága, a termékek minősége, a cég ismerté válik a hazai és nemzetközi piacon. Jelenleg a cég egy 700 négyzetmétes műhelyben tevékenykedik és 15 alkalmazottja van. Az évek során felhalmozódott tudás, és szakmai ismeretek birtokában igyekszik még magasabbra helyezni a mércét, mind a felhasznált anyagok, mind a tervezés és gyártás szintjén. A cég magas színvonalú termékeket kinál jó áron, kedvező szállítási és beszerelési feltételekkel.