Despre noi

Din 1998 am început cu producția de mobilier de bucătărie. Datorită cerințelor crescânde față de mobilierul personalizat, am simțit nevoia de a diversifica oferta noastră. Așa am început să producem și alte tipuri de mobilier, astfel că în prezent executăm mobilier de bucătărie, de birou, pentru camere de zi, garderobe, precum și mobilier pentru hoteluri, unități comerciale, etc. Pentru a crește capacitatea de producție, investim continuu în utilaje de ultimă generație și în perfecțioanarea personalului.

Misiunea noastră: Erdfa oferă calitate înaltă clienților săi, asumându-și răspunderea pentru proiectare și execuție. Datorită productivității și randamentului în muncă, satisfacem cerințele pieței, contribuind la dezvoltarea celor implicați în procesul de producție.

Valorile noastre:
profesionalism
asumarea răspunderii
creativitate
cooperare
dezvoltare proprie continuă
Firma noastră se dezvoltă în continuu. De-a lungul anilor am reușit să înființăm legături de parteneriat cu firme din Franța, Germania, Anglia și Olanda. Astfel cunoaștem nu numai cerințele pieței regionale, ci și cele ale pietei externe și încercăm să ne conformăm acestora.